Enterprise Mobile Management

Bescherm en beheer uw mobile apparaten

Sinds kort kunnen wij onze klanten een EMM (Enterprise Mobile Management) systeem oplossing aanbieden, gezien in het kader van de sinds 25/05/2018 van kracht zijnde GDPR is deze oplossing zeker geen overbodige luxe.

Na intensief testen en evalueren is onze keus gegaan naar de EMM oplossing van Cisco-Meraki. Deze SaaS oplossing biedt een ruim pallet aan mogelijkheden om mobile toestellen zoals laptops, tablets en smartphones te beheren.

Deze EMM biedt een oplossing voor zowel BYOD als aan bedrijfseigen mobile toestellen. Bij BYOD mobiele apparaten worden de persoonlijke gegevens en de werkgegevens gescheiden door het principe van containerisatie.

Bij iOS-apparaten krijgen gebruikers de mogelijkheid om programma’s te selecteren via het Apple Value Purchasing Program. Met deze functie wordt het delen van gegevens tussen apps veiliger en wordt provisioning dynamisch uitgevoerd.

Wij hebben ons in eerste plaats voornamelijk toegespitst op het beheer van Apple toestellen zoals iPhone en iPad en Android smartphones, ongeacht het merk of type van deze laatste.

Indien geïnteresseerd komen we graag deze EMM-oplossing ter plaatse voorstellen en demonstreren. Waarbij we de pro en contra’s kunnen belichten en de inpakt voor de gebruiker.

U kunt Hemera Consulting bereiken voor vrijblijvend advies per telefoon 011/71 11 17 via email info@hemeraconsulting.be en ons contactformulier.

Vind je dit artikel interessant voor anderen? Deel het via de sociale mediaknoppen hieronder.