IT-beheer

Is IT geen duidelijke taal voor u? Dan helpt helpt Hemera u.

Wij helpen u bij aankoop en de installatie van hard- en software. Bij het beheer en het onderhoud van uw IT-infrastructuur of cloudoplossingen.

Wij bieden uitsluitend A-merken aan, dit omdat alleen het beste goed genoeg is voor uw bedrijf of organisatie.

Bij elk probleem, zoals een trage computer en onbereikbare server, staat Hemera stand-by. Want ook vanop afstand is een snelle probleemanalyse en interventie mogelijk.

Hemera houdt permanent – en discreet – een oogje in het zeil en controleert preventief op updates en volgt dagelijks uw back-ups op.

Merkt Hemera een abnormalitiet op in de werking van de IT dan wordt onmiddellijk actie ondernomen.

IT-advies

IT vormt een belangrijk element voor uw bedrijf en is vaak iets waar je niet zonder kan.

Wat zijn de nieuwste trends binnen de IT wereld? Hoe kan je die toepassen op uw organisatie? Volg je de evolutie om niet out of business te zijn op termijn?

U ontvangt een overzicht van al uw IT-toestellen en –processen en een rapport over de missing links.

Maandelijks is er steeds een bijgewerkt as-built dossier voor u on-line ter beschikking. Zo weet u precies wat u in huis hebt.

Aan de hand van het as-built dossier kan er gewerkt worden aan een korte en langetermijnplanning in het kader van de IT investeringen.

Wilt u overal toegang tot uw e-mails, bestanden, contacten en agenda? Dan begeleidt Hemera u bij de overstap naar de cloud.

IT-opleiding

Werkt u samen met Hemera?

Dan duidt u één aanspreekpunt aan in uw organisatie. Zo blijft u perfect op de hoogte van alle acties en interventies. Deze contactpersoon krijgt regelmatig praktijkgerichte inzichten en adviezen over IT trends en hoe deze kunnen worden toegepast op de eigen organisatie.

Door het principe van teach the teacher en de doorstroming van deze kennis binnen uw organisatie gaan uw medewerkers efficiënter werken met de IT-tools.

Als resultaat hiervan zijn de medewerkers in staat om zelf kleine problemen op te lossen.