Enterprise Cloud Backup Services en Data Recovery

Jouw Data, is onze zorg

Hemera automatiseert de back-up van uw bedrijfsgegevens. Alles wat uw organisatie nodig heeft om te functioneren, blijft op die manier goed bewaard. Wat er ook bij u gebeurt, uw gegevens zijn veilig en u kunt ze snel herstellen via onze Data Recovery service.

Is uw onderneming voorbereid op het ergste?
Hoe gegevensverlies vermijden?

Kan uw organisatie nog functioneren wanneer uw bedrijfsgegevens niet beschikbaar zijn? Zonder belangrijke informatie, bijvoorbeeld over uw klanten, producten, bestellingen, voorraad en facturatie is het erg moeilijk om productief te blijven. Wanneer die cruciale gegevens tijdelijk niet beschikbaar zijn of zelfs verloren gaan, kunnen de kosten dan ook erg snel oplopen en krijgt uw bedrijfsimago een grote deuk.

Hemera is uw lokale en bereikbare Cloudpartner voor beveiligde Cloud opslag en Data Recovery service, in eigen datacenter.

Onze aanpak

Via geautomatiseerde back-up diensten van Hemera welke ideaal zijn voor bedrijven met zowel een virtuele als niet-virtuele IT-omgeving. Via geautomatiseerde instellingen zorgen we ervoor dat op geregelde tijdstippen een lokale back-up van de volledige omgeving wordt gemaakt, zonder de werking van de systemen te beïnvloeden. Door elke dag een automatisch een kopie van alle gewijzigde gegevens over te hevelen naar het datacenter van Hemera wordt de zekerheid tegen dataverlies verhoogd. In ons datacenter blijven ze gegarandeerd veilig bewaard zodat u in geval van lokale IT-problemen of gegevensverlies toch gewoon kunt doorwerken.

Naast het veilig stelen van server gegevens biedt Hemera de mogelijkheid aan om de gegevens van uw Desktop ’s, Laptops, Workstations en NAS, veilig te stellen.

Niet enkel de on-premises gegevens stellen we veilig ook uw Cloud gegevens in Offiec365 of AWS worden veilig bewaard in ons datacenter.

Waarom back-up uitbesteden?

Door back-up af te nemen als een dienst kunt u erop rekenen dat regelmatig een kopie van uw gegevens wordt genomen en veilig bewaard in ideale omstandigheden – beter dan wanneer u het zelf zou doen. De grote voordelen van back-up as a service:

  • Gemoedsrust: uw bedrijfskritieke gegevens zijn altijd veilig en uw back-up wordt beheerd door experts.
  • Continuïteit: dankzij snelle herstelmogelijkheden blijven uw productiviteit en uptime ononderbroken doorlopen.
  • Volgens uw noden: Hemera kan zorgen voor de back-up van uw fysieke en/of virtuele servers, lokaal bij u, bij ons in de Cloud, of allebei.
  • Controle: via monitoring en duidelijke rapportering weet u zeker dat uw back-up altijd goed verloopt. Voor het beheer betaalt u een vast bedrag per maand

U kunt Hemera Consulting bereiken voor vrijblijvend advies per telefoon 011/71 11 17 via email info@hemeraconsulting.be en ons contactformulier.

Vind je dit artikel interessant voor anderen? Deel het via de sociale mediaknoppen hieronder.