Welkom Kateryna Mekhova in het Hemera team

15/12/2020

Een tiental jaren geleden streek Kateryna Mekhova neer in België. Sinds kort is ze verhuisd van Hasselt naar Lummen. “Door mijn duidelijke interesse in IT, heb ik de bachelor opleiding Elektronica-ICT gevolgd aan de Thomas More hogeschool te Geel. Ik heb er leren programmeren en diverse IT-infrastructuur bestudeerd, waaronder servers en netwerken. Hierin kwamen aspecten aan bod zoals cloud en security. Bij Media Markt heb ik als student gewerkt in het front-end team.”

Als nieuwste lid van het Hemera team, kan Kateryna heel wat opgedane kennis in de praktijk brengen. “Het opzetten en oplossen van IT zaken bij klanten vind ik aangenaam en leerrijk,” vertelt Kateryna. “Het is leuk om te zien dat door mijn toedoen mensen handiger en efficiënter kunnen (samen)werken. Het feit dat ik deze mensen ontmoet en met hen samenwerk, geeft me meer voldoening dan een anonieme job op een IT-helpdesk.”

“Met mijn Hemera collega’s kan ik het goed vinden,” geeft Kateryna aan. “De professionele aanpak en de no-nonsense visie van het bedrijf passen bij mij. De variatie en uitdaging binnen mijn job is zeker een pluspunt. Ik breid mijn IT-kennis graag verder uit om mensen nog beter te helpen. Ook de combinatie van thuiswerk en werken bij klanten of op kantoor zorgt voor afwisseling. In mijn vrijetijd is IT ook heel nabij. Ik speel graag games met interessante story lines, zoals World of Warcraft, Apex Legends, Horizon zero dawn of Assassin’s creed. Het is een beetje zoals een film kijken maar waarin je zelf participeert.”

U kunt Hemera Consulting bereiken voor vrijblijvend advies per telefoon 011/71 11 17 via email info@hemeraconsulting.be en ons contactformulier.

Vind je dit artikel interessant voor anderen? Deel het via de sociale mediaknoppen hieronder.