Specktron

Specktron is een innovatief en toonaangevend bedrijf op vlak van audiovisuele technologie. Specktron beschikt over een uitgebreid gamma van producten en oplossingen voor diverse omgevingen, zoals vergaderzalen, presentaties, klaslokalen en zelfs woonkamers.

Specktron Interactieve whiteboards

De Specktron interactieve whiteboards op basis van infraroodtechnologie zijn voorzien van multi-touch-technologie die vier gebruikers tegelijk in staat stelt te schrijven en te tekenen. Gebruikers kunnen naadloos schakelen tussen het schrijven, tekenen en dergelijke met een vinger, stift of zelfs een pointer. Het interactieve whiteboard is eenvoudig aan te sluiten op een computer via een USB-interface. Het is de ideale tool om de betrokkenheid en samenwerking binnen een opleiding, bedrijfs-of professionele cursus of training te bevorderen.

De Specktron Elektromagnetische interactieve whiteboards bieden gebruikers nieuwe manieren om helder te communiceren in een klaslokaal of vergaderruimte. Een Specktron Elektromagnetisch interactief whiteboard stelt gebruikers in staat onderwerpen te belichten of processen te demonstreren en te modelleren. Een elektronische pen laat gebruikers toe te schrijven, te tekenen, te labelen, te slepen etc. Deze technologisch geavanceerde interactieve tool is ook uitgerust met een bibliotheek die onder andere beelden ter beschikking heeft ter ondersteuning van uw uiteenzetting.

Specktron Interactieve LED displays

De Specktron LED displays beschikken over een multi-touch functie. Dit is een effectieve presentatietool die u toelaat foto’s, gegevens, presentaties, gedachten, ideeën en zakelijke prognoses interactief te delen met uw publiek.

­