SMART kapp whiteboards

SMART kapp biedt een share-as-you-go whiteboard. De gebruikers kunnen eenvoudig op het whiteboard schrijven met een marker. Iedereen die uitgenodigd is, kan via een beveiligde connectie volgen wat er wordt neergeschreven op het whiteboard. De notities kunnen wereldwijd gevolgd en opgeslagen worden op een smartphone, tablet of PC door tot wel 250 personen tegelijkertijd. Op het SMART kapp whiteboard kan het camera icoon aangeklikt worden om het werk op te slaan en notities kunnen verstuurd worden als PDF of JPEG. Het delen van whiteboard notities was nooit zo gemakkelijk als met SMART kapp.

SMART kapp interactieve displays

SMART kapp iQ is een Ultra HD display met een ingebouwd whiteboard waarop gebruikers van op elke locatie kunnen schrijven. Wanneer het tijd is om te brainstormen, kan u een digitale pen nemen en beginnen schrijven zoals op elk ander whiteboard. U kan uw notities eenvoudig delen, andere gebruikers kunnen interageren en hun notities naar u terugzenden door middel van hun display.

Geïnteresseerd in onze diensten of voor vrijblijvend advies, aarzel niet ons te contacteren op +32 (0)11/71 11 17, email info@hemeraconsulting.be of via ons contactformulier.