Houd visuele hackers in het duister

19/10/2018

Recht voor het scherm ziet u het beeld glashelder, maar nieuwsgierige mensen naast u zien alleen een zwart of goudkleurig scherm. De geavanceerde microlouver-technologie verduistert het zicht van opzij voor een doeltreffende privacy van wereldklasse. Daarom vertrouwen mensen overal ter werled op 3M™ privacy-producten om hun privégegevens privé te houden.

Apparatuur met een beeldscherm vindt u overal
Maar dat geldt ook voor visuele hackers

Wat staat er op het spel?

Loop eens door uw kantoor. Elk beeldscherm dat u ziet, is ook te zien voor een visuele hacker. Door de schermen uit te rusten met de toonaangevende privacy-producten van 3M™ kunt u de gevoelige en vertrouwelijke gegevens, zowel op het kantoor als daarbuiten, gemakkelijk veiliger maken.

De experts op het gebeid van visuele privacy en schermbeveiliging

Wij zorgen ervoor

3M™ heeft een geavanceerde optische technologie ontworpen die visuele privacy en schermbeveiliging levert waar men over de hele wereld op vertrouwt. Dit is een gemakkelijk in te voeren defensie tegen visuele hackers, fysieke schade en reflectie op het scherm. Wat voor apparaat u ook heeft, wij hebben waarschijnlijk het juiste product om uw scherm, en de informatie erop, privé te houden.

U kunt Hemera Consulting bereiken voor vrijblijvend advies per telefoon 011/71 11 17 via email info@hemeraconsulting.be en ons contactformulier.

Vind je dit artikel interessant voor anderen? Deel het via de sociale mediaknoppen hieronder.